Stage
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marije
08 Februari 2009 | Nederland, Leeuwarden
Hier eindelijk weer eens een berichtje van mij! Zoals jullie waarschijnlijk door hebben ben ik niet zo'n trouwe schrijver, maar ik zal dan toch maar eens even het een en ander typen over deze roerige week.
Allereerst moet ik even vermelden ik mijn lieve hondenvriend een naam heb gegeven, hij gaat vanaf nu door het leven als Engelbert!
Zondag, onze laatste dag voor de harde werkelijkheid zou gaan beginnen! Overdag zijn we naar een carnavals optocht geweest in Oranjestad, het was een vrij korte maar wel gezellig! Ik vind het prachtige om te zien hoe al die gangsters hier lekker met hun heupjes staan te zwaaien, een groot feest!
S'avonds hadden we besloten op uiteten te gaan. Er zou ook een life band zijn maar helaas was het superbowl sunday! gezamelijk met alle amerikanen hebben we gekeken hoe het er aan toen ging, niet echt mijn ding, maar wel een gezellige avond gehad. We vervolgde onze weg naar de Moomba waar dj Diablo zou komen, je voelt het al aan komen, niet alleen waren ook daar allemaal amerikanen lekker superbowl aan het kijken maar het was ook een locale diablo die kwam draaien, wat een feest!
Maandagochtend, in alle vroegte en met veel tegenzin vertrokken naar mn werk. Daar hadden we eerst een soort intro praatje en een rondleiding. Het was een geweldig praatje waar duidelijk werd gemaakt dat ik maar heel proud op mn uniform moest zijn en voortal blijven lachen. Nou, dat is vrij lastig als je ziet wat we aan kregen! verschrikkelijk. Maar goed het lichtpuntje dezze dag was dat we pas de volgende dag echt moesten beginnen. Dus toen maar snel in de benen geklommen richting het strand!
Dinsdag was de dag. Toen het ontbijt alle in volle gang was mochten we gelijk aan de bak en lekker alles leeg ruimen, wat een feest! Met tranen in mijn ogen keek ik naar de zon die heerlijk scheen en ik kon het niet bevatten dat ik druk in de weer was in een airco hol vol amerikanen! Verder maakte wat mensen zich zorgen om mijn outfit (ik zelf natuurlijk ook) want ze vonden dat het slordig stond, en bedanktk! die broek was uiteraard ook 2 meter te lang, het gevolg ik werd in een rok gestopt die tot aan mn oksels kwam!! wat een ellende, toch maar vrolijk verder gebeund die dag. En toen was daar het moment, jawel we hadden een gesprekje met de F&B manager en die vertelde ons dat ze nog iemand nodig hadden bij activities wat in houd de kidsclub en de activiteiten voor volwassen oftewel ANIMATION! wat een geweldigheid!
De volgende ochtend trad ik vol goede moed aan in jawel mijn eigen kleren! de rest mocht ik godzijdank weer lekker inleveren! Nu hobbel ik dus lekker rond in mn korte broek (nog niet alles) en een prachtige shirt van de Kids Club! Ik heb me deze dagen al onpopt als een ware kinder vriend, ik heb zelfs gebeachvollebalt en spelletjes gedaan! Volgende week ga ik ook de kinder disco doen, ik kan niet wachten! Gister heb ik nameelijk hard aan mn danspassen gewerkt en dat ging uiteraard lekker soepel! Totdat mijn collega mij vroeg of ik even een stukje wou gaan zingen, dat ging natuurlijk niet door want ik denk dat iedereen wel weet dat ik mijn goude stem niet graag laat weerklinken. Maar ik ben de beroerste niet dus heb maar vol enthousiasme een lied gezongen, maar ik denk niet dat dat vaker gaat gebeuren.
Zoals jullie horen vermaak ik me wel, het enige nadeel is dat mijn teint nog niet echt is wat het zijn moet, ik heb namelijk werk tijden van 9 tot 5 en dat dan 6 dagen in de week :( morgen is gelukkig mn vrije dag dus dan ga ik maar eens goed in de chillstand! ik kan niet wachten!
Naast al deze mooie dingen is er deze week ook wat minder leuks gebeurd. De buurvrouw van Sabine en Lianne waar we deze dagen best veel mee zijn opgetrokken heeft woensdag nacht een ernstig ongeluk gehad, nadat we in de paddock waren geweest is ze alleen naaar huis gereden en op een of andere manier uit de bocht gevlogen, ze ligt nog steeds in coma en het is allemaal nogal heftig! Iedereen is ook heel erg geschrokken en we hopen natuurlijk allemaal dat het goed met haar komt,op dit momen kunnen we niets anders doen dan afwachten!
25 februari komt Melissa me vergezellen, ik kan niet wachten! dan word het pas echt een groot feest!
ik bouw er voor nu even een einde aan!
Iedereen heel erg bedankt voor alle leuke mailtjes en berichtjes! Altijd fijn om te horen hoe het in Nederland is en wat voor vreselijk weer het daar is ;)
Liefs Marije
PS: LICHTING 2008 Gefeliciteerd! geniet van de tijd die komen gaat!
ik bouw er voor nu even een einde aan!
Liefs Marije
PS: LICHTING 2008 Gefeliciteerd! geniet van de tijd die komen gaat!
08 Februari 2009 - 12:21
Marell:
Och wat een geweldig marije verhaal weer hahahaha... ik lag me dood hier vanuit thailand:P! Marije , ik zie je alleen nog niet helemaal gezellig met kinderen spelen haha! Al past de functie je toch enigszins wel heel goed! En dat zingen, als we op de kroeg staan zing jij dus tegenwoordig gezellig mee met iris, lot en mij:P!?
lieve schat viel spass noch!! we moeten nog een keer skypen!
x -
09 Februari 2009 - 11:13
Marlot:
ik zat maar te wachten op berichtjes en kreeg ik maar niet maar ja hoor nnaar mijn oude mailadres die ik al sinds de atijd niet meer heb dus heb ik mijzelf ff toegevoegd. gelukkig maar want ik had je mooie verhalen niet willen missen vooral het deel dat je mocht zingen met je goude stemmetje, ik mis je nog altijd naast mij als we zingen schat veel plezier en mel gaat je helpen met skype zodat we kunnen bellen!!!! xxx marlot -
09 Februari 2009 - 13:44
Karlijn:
Jaap, wat een pracht verhaal. Volgens mij heb je t prima naar je zin.. en inderdaad hier is t kut weer! (maar wel droog iniedergeval). Zo gaaf dat mel al bijna naar je toekomt! Ik ben jaloers, want zoals altijd schiet t bij mij nog steeds niet op..
Marij geniet ervan en we gaan binnenkort even skype!
Kuss
ps. komt die naam Engelbert echt van jou? Hoe verzin je t?
10 Februari 2009 - 17:26
Rianne:
Hey meid, wat een heerlijke stage plek heb je! Er is toch nix leukers dan gezellig met kindjes op te trekken de hele dag?
Geniet er nog even van en we denken aan je hier in de regen.
kuskus Rianne -
11 Februari 2009 - 09:16
Anne:
Marij! wat een geweldig verhaal weer! Ik vind het zo leuk om te lezen, ik heb er echt een big smile van :-D je stage lijkt me erg leuk! goed om te horen dat je je vermaakt. Groetjes aan Engelbert van Sammy! Dikke kus, succes en veel plezier!! -
14 Februari 2009 - 14:59
Sarjella:
ooh wat lig ik vlak om die verhalen van jou zeg!! haha hoe je het schrijft prachtig!
pff echt raar dat je zo ver weg zit joh!!! maar klinkt allemaal erg leuk! en zo te merken heb je het goed naar je zin...(kan ook niet anders met zo'n heerlijk zonnetje op je bolletje)
Nou marij! ik wacht met smart op je volgende avonturen!
Dikke Kus! -
15 Februari 2009 - 13:33
Nikki:
Heee Marije!
Wat leuk om zo te lezen hoe het jou in Aruba vergaat. Zo te lezen vermaak je je dus prima met de kinderen en het spelletjes doen enzo! Klinkt erg leuk! Geniet van het mooie weer daar (wat hier in Nederland weer eens ver te zoeken is)! Veel liefs! -
15 Februari 2009 - 16:20
Merel:
Hey meid, wat een mooi verhaal!! Ik zie je al gaan, lekker hupsen bij het zwembad. Krijg je toch nog wat kleur, tijdens het beachvolleyballen.
Heel veel plezier nog, maar volgens mij komt dat wel goed:)
xxx Merel