Carnaval!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marije
18 Februari 2009 | Aruba, Oranjestad
Lieve iederen,
Omdat jullie allemaal vast met smart op een nieuw berichtje van mij wachten, hier is er dan weer een! Lees en geniet van al mijn mooie avonturen.
De donderdag is mijn day off, oftewel de dag dat ik stralend door het leven ga en heerlijk aan het chillen ben op het strand! Dit keer waren we naar baby beach gegaan, een strandje aan de andere kant van het eiland waar je ook heel goed kunt snorkelen. Zoals velen van jullie wel zullen weten ben ik geen groots fan van de onderwater wereld, dus ben ik netjes op het zand blijven liggen en gezwaaid naar de rest die wel met hun snorkels het water in doken.
Nu ik hier zo zit te typen, kom ik tot de conclusie dat ik nu al niet meer weet wat ik die avond heb gedaan dus ga ik maar verder met de vrijdag, dit is ook een mooie dag omdat ik dan pas om 1uur begin en de klapper, s'avonds is dan de kids disco!
Die avond zijn we naar Senor Frogs gegaan (dat kennen jullie allemaal vast wel, ja die amerikaanse hut!) daar heb ik mijn ogen uit gekeken naar al die wonderlijke Amerikanen, want het is echt een heel apart volk!
Verder op mn werk heb ik het ook nog steeds naar mn zin, ik begin steeds meer aan kinderen te wennen en ik krijg ook steeds meer kennis over wat de amerikaanse kids allemaal bezig houdt.
Ik ben nu bezig met het rooster aan te passen en nieuwe activiteiten te bedenken, hier kan ik mijn creatieve brein dus goed voor gebruiken. Het mooiste van alles op dit rooster is toch wel de pool aerobics, niemand minder dan Marije Brouwer gaat namelijk 4x in de week langs het zwembad hupsen en de dikke amerikanen goed laten zweten, wat een pracht job (het fijnste van dit alles is dat ik zelf ook nog wat zonlicht vang op mijn ietwat bleke huidje).
Hier is het trouwens de hele maand Februari carnaval, elk weekend zijn er parade's en andere feesten en partijen te bezoeken hier, dus ik was er uiteraard weer bij toen zaterdag de lightning parade van start ging. na dat ik 3 kwartier op zoek was geweest naar een mooie plek om jim te stallen (want ja het hele eiland was er bij) was het zo ver! Zoals ik jullie al verteld heb ik mijn vorige berichtje gaan de gangsters hier goed los, zo ook weer deze mooi avond! Het was echt super leuk om te zien al die outfits en lichtjes, ik heb ook allemaal mooie foto's maar die komen echt nog een keer!
Aankomende zondag is de afsluiting en dat schijnt echt helemaal geweldig te zijn, en jawel die dag ben ik ook vrij! we hebben namelijk 1x per maand een zondag vrij om de kerk te bezoeken, maar in mijn geval kies ik voor het carnavallen dus ik laat me weer verrassen, daarover later meer!
Deze zondag na mn werk weer naar Moomba geweest, dit is toch echt een van mijn favo plekjes hier, echt weer eens een top avond gehad! Lekker met Italiaanse makkers champagne gedronken en de volgende dag erachter komen dat deze vrienden in het holiday inn verblijven!
Gister was een heftige avond, ik heb geen verstand van auto's dus ik had Jim verwaarloosd en de lampen de hele dag aan laten staan (dit omdat het dus al 2 dagen regent hier, ik vind alles best als het morgen maar droog is!!!!) dus nadat ik mijn passen had geshowt tijdens de kidsdisco en ik naar de verjaardag van maroean zou gaan kwam ik erachter dat dat ding dus echt he-lemaal niets meer deed, wat een ramp!
Uiteindelijk een collega gevonden die zei wel verstand van auto's te hebben, nadat hij wat zat te rommellen en uiteindelijk een draad kapot had getrokken vertrouwde ik het niet meer en ben cees en johan maar op gaan halen uit het restaurant, uiteindelijk iemand gefixt met start kabels en daar gingen we weer!! maar hier houd het verhaal nog niet op. Het gaat namelijk allemaal om het draad, toen ik dus in volle vaart rond reed hoorde ik wat geknetter in de buurt van mijn voet vandaan komen, daar zag ik dus het draad dat lekker zat te knetteren, ik ben toen maar even langs de kant van de weg gaan staan en de garage gebeld, mijn voetje zit er nog aan en ze hebben me beloofd vandaag naar het draad te kijken (als ze hier vandaag zeggen dan bedoelen ze een paar dagen later).
De conclusie uit mijn verhaal is dat ik me hier geweldig vermaak en dat elke dag weer een feest is ! ik vind dat de tijd nu al te snel gaat en word al naar van het idee weer naar het koude land terug te moeten!
Ik ben vast weer veel mooie verhalen vergeten te vermelden maar dat horen jullie allemaal wel!
Iedereen heel erg bedankt voor alle leuke mailtjes! ik heb ze nog niet allemaal beantwoord maar dat gaat zeker gebeuren!
Liefs Marije
Liefs Marije
18 Februari 2009 - 18:45
Melissa:
Marije waarom ontvang ik geen mailtje als jij een mooi bericht plaats?? Maar vriend wat een geweldige verhalen weer! Ik kan niet wachten op volgende week! Tot woensdag :D KUS -
19 Februari 2009 - 14:07
Michelle:
Marije wat een geweldige verhalen weer! Ik zie het al helemaal voor me jij toerend in die auto van je!
Geniet! kus Mies -
20 Februari 2009 - 12:25
Manon:
Marij! Wat klinkt het gaaf! Echt als vakantie :D Maar ik vlieg waarschijnlijk half april, dus boek maar vast je Queensday naar Curacao :D -
23 Februari 2009 - 09:27
Lisanne:
Marije, wat een geweldige verhalen weer van je! Ik hoor het je ook zo allemaal zeggen =D Nou zo te horen vermaak jij je wel! Pas een beetje op Jim en doe de groeten aan Engelbert :p En blijf vooral nog veel meer geweldige verhalen schrijven.
kus Lisanne -
24 Februari 2009 - 17:43
Marieke:
wat een mooi verhaal weer chickie, heerlijk relaxed zo te horen!! Hier is het over het algemeen ook heeeeel erg warm, heerlijk! Veel plezier daar nog lieverd!! Dikke kus -
28 Februari 2009 - 19:04
Elsemiek:
Heee Marij :-D
ik wacht met smart op nieuwe verhalen van jou! hahah vind het zo grappig om ze te lezen.. Is het gezellig met Melissa daar?
Have fun!
xx
Liefs -
02 Maart 2009 - 13:29
Marlot:
ik denk dat je accu leeg was dus moet gewoon weer ff opladen. maar heb mij weer kostelijk vermaakt om je verhalen.
xx marlot -
04 Maart 2009 - 12:34
Roomie:
ik ben stiekem een beetje jaloers, zelfs die kinderdisco's zijn een uitstapje! mooie verhalen. met mij alles goed, ik heb nog geen praktijkdag gemist, je kan dus trots zijn. ik mis je vriendin, kus -
05 Maart 2009 - 16:47
Sarah:
He meis, wat een verhalen:P gekkerd. Kan me voorstellen dat je nog niet naar NL wil!Maar in NL staat chickhouse bagijntje met xaaf :) Lieverd, succes nog! Ik ga trouwens rond 26 maart vliegen, dus we mailen! xxx