Time fly's..... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Marije Brouwer - WaarBenJij.nu Time fly's..... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Marije Brouwer - WaarBenJij.nu

Time fly's.....

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marije

29 Maart 2009 | Aruba, Oranjestad

Dag daar dushi's,

Hier weer even een berichtje met de nodige informatie.

Het is alweer een tijdje geleden en ik kom weeer tot de ontdekking dat ik gewoon geen idee heb wat er allemaal weer is gebeurd, maar ik zal eens bij mijn brain te raden gaan en kijken wat ik jullie allemaal nog voor mooie verhalen kan vertellen!

Mijn dagen slijt ik nog steeds als beunhaas in het bruisende Holiday Inn, ik vermaak me er prima maar om nou te zeggen dat ik een stuk wijzer thuis kom? nee, ik denk dat er meer hersencellen verloren zijn gegaan hier dan dat ze er bij zijn gekomen. Maar ik heb nog steeds elke dag de grootste lol met mijn collega's die er echt helemaal niets van begrijpen. Zo is er eentje er nog steeds heilig van overtuigd dat wij in nederland echt kokosnoten aan de bomen hebben hangen.. waar gaat het over, toch mooie grappen en met zulke slechte verhalen kom ik mijn dagen wel door!
Daarnaast zijn hier tegenwoordig veeel italianen en dat is ook weer een mooi volk om zo nu en dan eens een praatje mee te maken! Zo werk ik toch nog een beetje aan mn cultuur kennis!

Verder ben ik nog steeds elke avond wel op een mooi plekje op dit eiland te vinden, ook al spreek ik mezelf elke dag streng toe dat er zo nu en dan ook wel eens mn nachtrust gedacht moet worden, kan ik het niet laten om samen met mn maten er op uit te trekken. En dat zorgt weer dagelijks voor mooie avonturen. Zo het ik met Mel the eye of the tiger gedaan op de bar om vervolgens naar de lekker te gaan (dit is de meest aftanse hut van heel aruba) nog even een mooie move gemaakt en uit Jim gevallen. Ja dat kan als je via het dak de auto uit moet klimmen, gelukkig ving mijn soepele lichaam de klappen goed op. Zondag uiteraard met de voetjes in het zand op Moomba en nog even genetwerkt in de Salt&Pepper. Maandag was onze energie ver te zoeken maar we wouden per se op pad, uiteindelijk zijn Lianne en ik in de yellow house beland (chillers paradise waar mn homie uit ede woont) dinsdag was mijn vrije dag!! eindelijk!! lekker uitgeslapen en wederom plannen gemaakt om te surfen (dit zeggen we al 2 maanden maar elke keer gaat het niet door) ook dit keer hebben we voor de chill stand gekozen en hebben we lekker gezwommen bij het Radisson, het ulitieme vakantie gevoel!
Woensdag avond was het weer paddock avond,Lianne krijgt het altijd voor elkaar om holiday inn gasten tegen het lijf te lopen, zo deze keer ook weer, het gevolg dat we weer met een groep italianen op pad gingen, mooie avond!
Donderdag wederom met onze Italiaanse vrienden op pad geweest naar de moomba en toch maar weer een beetje bijtijds naar huis gegaan! Vrijdag is DE relax avond van met en mij, dus heerlijk voor onze hut een drankje genuttigd en onze bezig gehouden met de was (want dat is me wat) en eindelijk eens wat uurtjes nachtrust gepakt, dat doet wonderen!
Gister was het VAKANTIE! ik had namelijk een vakantie dag opgenomen omdat ik er toch nog 12 heb staan in de 6 weken dat ik hier ben.
De dag rustig begonnen, lekker van de glijbaan afgeroetst in het Hyat en vervolgens meer gezwommen bij het radisson, daarna was het weer zo ver en zijn we met een best wel grote groep op de Jolly Pirates geweest, dat is een boot waar je heerlijk kunt hangen in de zon en kunt snorkelen (om weer eens terug te komen op mijn vissen fobie, ik heb lekker in het water gesparteld maar neit naar de vissen gekeken, dat is een stap te ver!)
Een heerlijke middag gehad waar trouwens bijna de boot was afgefikt. Ik zal eens vertellen hoe dat kwam: Ik lag uiteraard op de beste zonneplek van de boot, dat trouwens even terzijde, te genieten van de zon, mn matties om me heen en het goede leven op mijn vakantie dag, maar goed dat werd dus bruut verstoord omdat er iemand hardhandig aan mijn handdoek begon te trekken, ik was het hier niet mee eens dus draaide ik me al geerergd om om een paar geiiriteerde blikken te werpen, die man maar roepen dat ik van dat ding af moest, toch maar gedaan en toen begon hij heel driftig met dat ding op de grond te slaan om hem vervolgens in het water te gooien en weer afgebrand en doorweekt naast me neer te gooien. Verdrietig keek ik naast me waar mijn handdoekje lag waar ik toch al zoveel mee heb meegemaakt op dit eiland! er was dus iemand geweest die zijn cigaret naar achter heeft gegooid op mijn handdoekje, het mooie was dat mel van te voren opmerkte dat ze vast aan het bbq waren omdat het zo naar vuur rook. nou ja eind goed al goed!
Vervolgens s avonds nog even naar de chaos en uiteraard de Grammy's geweest (karaoke bar haha, ik heb mn stem nog steeds niet laten weerklinken) waar we een of andere verjaardag hadden, dus lekker aan mn arubaanse taart en balashi, wat een feest weer... en nu... zit ik weer in de beunschuur me mentaal voor te bereiden op weeeer een nieuwe avond en een mooie week die gaat komen!

Zoals jullie lezen is het voor mij nog lang geen tijd om richting nederland te komen, maar ik word de laatste week wel door veel mensen gecronfonteerd met het feit dat dit al mn laatste weekjes zijn (neeee ik zit pas net over de helft!!!)

Heel veel liefs uit arubaaaa

• 29 Maart 2009 - 22:32

Karlijn:

Jeej ik ben de eerste die t leest:) Maar heb je vanmiddag al gesproken, dus geef je alleen even een Kusss

• 30 Maart 2009 - 08:01

Vlugge Japie:

Dag schat,

Leuk om je verhalen weer te lezen!!
    Zes weken nog? Time flies! Dan wordt het dus over 6 weekjes tijd om te terrassen!!

Tot gauw en geniet ervan!

Kus, Japie

• 30 Maart 2009 - 10:52

Sam:

Hey chickie! Super leuk om alles te lezen. Veel plezier met alles, denk aan je! Kus

• 30 Maart 2009 - 18:37

Anne:

Marij, wat een mooi verhaal over die handdoek! ik zie het helemaal voor me :-) maar weet je..als ik je bel hoor ik steeds alleen maar een rare toon :O t lijkt me wel leuk om je weer s te spreken!
    Leuk dat t nog steeds zo super is daar! Veel plz nog heel veel liefs en een kus van an